Bonus, Samvirke og medlemsindestående

Vedr.  bonus, Samvirke og medlemsindestående i SuperBrugsen Rødekro for 2017.

Medlemmer opnår her i butikken i 2017 medlemsfordele som aftalt med coop

Herudover har bestyrelsen for SuperBrugsen i Rødekro besluttet følgende:

• Du får 1 ekstra PlusPoint pr. 10 kr. du handler for, når du handler i SuperBrugsen Rødekro. De ekstra PlusPoint får du allerede ved de første 10 kr. du handler for. Du får selvfølgelig stadig PlusPoint efter PlusTrin skalaen, når du handler i alle Coops medlemsbutikker.
  • Alle medlemmer kan gratis afhente medlemsbladet Samvirke i butikken mod forevisning af medlemskort eller få tilsendt Samvirke mod betaling af portoudgiften.
  • Henlagt dividende, optjent før PlusPoint systemet, udbetales når et medlem har nået pensionsalder.
  • Af skattemæssige årsager, henstår medlemsindeståendet uforrentet til udbetalingstidspunktet. Ved udbetaling skal henvendelse ske til butikken.

Spørgsmål vedrørende ovenstående besvares gerne ved henvendelse til bestyrelse eller personalet.