Bonus, Samvirke og medlemsindestående

Vedr. bonus, Samvirke og medlemsindestående i SuperBrugsen Rødekro.

Medlemmer opnår her i butikken medlemsfordele som aftalt med Coop.

Herudover har bestyrelsen for SuperBrugsen i Rødekro besluttet følgende:

• Du får ekstra bonus, når du handler i SuperBrugsen Rødekro. Vi tilføjer din bonussaldo 0,7% lokal bonus hver gang du handler lokalt i SuperBrugsen Rødekro. Den lokale bonus optjener du fra de første 10 kr. du handler for. Du får selvfølgelig stadig bonus fra Coop oveni. (Enkelte varer er undtaget bonus)
  • Alle medlemmer kan gratis afhente medlemsbladet Samvirke i butikken mod forevisning af medlemskort eller få tilsendt Samvirke mod betaling af portoudgiften.
  • Henlagt dividende, optjent i perioden 1998 til 2010, udbetales når medlemmet er fyldt 65 år. Af skattemæssige årsager, henstår medlemsindeståendet uforrentet til udbetalingstidspunktet. Ved udbetaling skal henvendelse ske til butikken.

Spørgsmål vedrørende ovenstående besvares gerne ved henvendelse til bestyrelse eller personalet.